Engangs e-sigaretter i en e-sigarett startpakke

I årevis har myndighetene og legene fortalt oss at røyking er skadelig. Og ikke bare for oss, de informerer oss jevnlig om hvor mye vanen vår påvirker de rundt oss. En gang i tiden kunne du tenne opp en røyk akkurat der det måtte passe deg, enten du var ute og spiste på restaurant eller du var på puben og tok en halvliter med venner. Hvis du gjør det nå vil du imidlertid bli kastet ut av ethvert lokale, skamfull av blikk fulle av sjokk og avsky fra de rundt deg. Røykere har vært pent nødt til å akseptere det faktum at vi ikke lenger lever i en røykernes verden, og for å passe inn i det moderne samfunnet har mange valgt å slutte.

Men alle røykere har kjennskap til det uforanderlige faktum som ikke-røykere ikke har, at å slutte ikke bare simpelthen er et spørsmål om viljestyrke, men en livslang kamp. Nå er det mye lettere med en e-sigarett startpakke.

Man har prøvet i årevis

I årevis har man hatt hjelpemidler for å hjelpe folk med å slutte å røyke, alt fra støttegrupper og brosjyrer til de famøse nikotinplastrene, til og med tyggegummi. Ingen av disse har egentlig vært skikkelig nyttige. Støttegrupper hjalp ikke til med å stille suget, og plaster er et konstant irritasjonsmoment som heller ikke stiller suget. Det er der den nye bølgen e-sigaretter kommer inn i bildet. E-sigaretter kan gi deg all nikotinen du trenger, mens den også gir deg noe å holde i hånda og putte i munnen som virkelig hjelper deg med det psykologiske aspektet med å slutte. De kommer i to forskjellige varianter: oppladbare startsett og engangs e-sigaretter. Startsettene er bra i det lange løp, og tilbyr et stort utvalg smaker og stiler. For noen som imidlertid bare ønsker å prøve for første gang, kan startsettene virke dyre eller avskrekkende. Disse små etterligningene er enkle å bruke, og gir vanligvis tilsvarende røyketid og nikotin som en 20-pakning sigaretter.

Hvorfor er e-sgiaretter så bra for røykeslutt?

Det som virkelig er engangs e-sigaretters store fortrinn er utrolig tilgjengelighet og lav kostnad, da du kan få dem nesten overalt der sigaretter selges, til en brøkdel av prisen. Du tar dem simpelthen ut av pakka, skrur dem på, og setter i gang å røyke. Når du er ferdig skrur du dem bare av. Det er ingen grunn til å røyke fort, som med en vanlig sigarett når du bare har et par minutter, da du bare kan skru dem på igjen senere, og fortsette. Det er heller ingen grunn til bekymring for å gå tom eller å glemme dem hjemme, da du bare kan stikke innom en lokal sjappe og kjøpe en ny, på samme måte som vanlige sigaretter, bortsett fra at denne gangen kommer lommeboka di til å takke deg etterpå.

Selskaper som DanSmoke har brukt årevis på å utvikle og forbedre e-sigaretter til det de er i dag, og det er åpenbart at de har hatt et øye for detaljer i prosessen. De ser ut som og føles som ekte vare, og gir akkurat den riktige mengden nikotin som trengs for å holde deg i gang. De kan fås i varianter med både høy og medium nikotindose.

Konklusjon

Så jeg sier dette til alle røykerne der ute: dere trenger ikke lenger å føle dere som kasteløse i deres sosiale kretser, og dere trenger heller ikke lenger å bekymre dere for å føle dere malplassert og umoderne. Bare skaff deg noen få engangs e-sigaretter neste gang du trenger en røyk, og hvem vet, kanskje det forandrer livet ditt. I vår moderne verden, hvor den rivende utviklingen styres av ikke-røykere, har du egentlig ikke råd til å la være.