Bruk av elektronisk sigarett for å slutte å røyke

Å slutte å røyke kan være utrolig tøft, og for mange ender det opp med å virke umulig. Flere hjelpemidler har blitt lansert, men de har ikke vært særlig effektive. Til tross for bruk av nikotinplaster eller nikotintyggegummi, har røykerne endt opp med å gå tilbake til sin opprinnelige metode, de fleste innen et år. Dette vil ikke å si at det ikke finnes dokumenterte suksesshistorier ved bruk av disse metodene. Imidlertid er det de elektroniske sigarettene, som i flere år ikke ble særlig benyttet, som har seilt opp som den klare vinneren når det gjelder suksess i å få folk til å slutte å røyke tobakk.

Så hva er en e-sigarett startpakke, og hvordan fungerer de? Det første som er viktig å merke seg er at de ikke inneholder de kreftfremkallende stoffene som finnes i vanlige sigaretter. Enhetene som brukes er batteridrevet, ser ut som vanlige sigaretter, og avgir nikotindamp som blir inhalert av røykeren. En av grunnene til deres suksess er at de gir røykeren en sann følelse av å røyke, takket være elementer som har blitt ignorert av tidligere metoder som har forsøkt å hjelpe røykere å slutte.

E-sigarettene finnes med eller uten nikotin, men de som inneholder nikotin har høyere suksess i å få røykerne til å redusere røykingen eller stanse helt. Det anbefales ofte å begynne med e-sigaretter som inneholder en relativt stor mengde nikotin, og så gradvis redusere nikotininnholdet.

En mye bra hjelp

E-sigaretten er ikke noen kur i seg selv, men med en positiv holdning, veiledning, og bruk av e-sigaretter, kan avhengigheten av sigaretter reduseres og deretter elimineres helt etter hvert. For mange kan det være en stor hjelp å slutte seg til støttegrupper hvor de kan diskutere felles problemer. Takket være utviklingen innen teknologi, trenger ikke dette å være fysisk. Det kan gjøres gjennom sosiale medier og Internett.

Det foregår for tiden utstrakt forskning på bruken av elektroniske sigaretter. Enkelte grupper kjemper for å få e-sigaretter anerkjent eller kategorisert som legemidler. I England, for eksempel, prøver CN Creative å få e-sigaretter kategorisert som medisin i stand til å redde liv. De har lagt frem sitt nyutviklede produkt Nicadex for myndighetene for å få det godkjent, og senere solgt, som et alternativ til annen nikotinterapi.

E-sigarettene kommer i forskjellige smaker

Fra tradisjonelle tobakksmaker til banankrem, eple, kirsebær, eple, bjørnebær og sjokolade – listen er lang! Smakene gir ulike brukere mulighet til å velge i samsvar med deres personlige smak og preferanser. Man kan også selv blande sammen sine egen foretrukne smaker, og komponere egne smaker. Et selskap som selger elektroniske sigaretter tilbyr ikke nødvendigvis alle smaksvariantene, og du kan være nødt til å se deg litt om etter smaker du liker.

Noe av det aller beste med disse sigarettene, er at de ikke inneholder alle de giftige stoffen som kan føre til alvorlige sykdommer. De har forskjellige nikotinstyrker, og man kan gradvis redusere nikotininnholdet. De har ingen lukt eller røyk, og fører ikke til passiv røyking eller ubehag hos andre som er i nærheten av den som røyker e-sigaretten. De er på alle måter bedre for både den som røyker, for omgivelsene og for miljøet.

Med alle disse fordelene og mye lavere pris enn tradisjonelle sigaretter, vil bruken av e-sigaretter uten tvil fortsette å spre seg i årene som kommer. Mange selskaper tilbyr rabatter og gratis prøver av nye produkter til de faste kundene sine. Det blir stadig flere produsenter, det kommer stadig nye design, og e-sigaretter blir stadig mer trendy.

Den beste metode

Hvis plasteret ikke virket på deg, og heller ikke nikotintyggegummi reduserte trangen til å røyke, så bør du prøve dette flotte produktet. Det er sunnere og gir deg en sjanse til å forbedre ditt eget liv og livet til menneskene du er glad i. Det vil hjelpe deg å spare penger også, som du kan bruke på andre, bedre måter. Elektroniske sigaretter er å få kjøpt online fra forskjellige leverandører. Finn en leverandør som er nær deg og gi de elektroniske sigarettene en sjanse, du vil antagelig bli overrasket over hvor effektive de er.