6 ting du bør vurdere når du kjøper e-sigarett startpakke

Hvis du ønsker å bytte fra et vanlig sigarettmerke til elektroniske sigaretter, eller bytte fra et annet e-sigarettmerke, vil en e-sigarett startpakke gi deg alt det utstyret som du trenger for å komme i gang. Disse pakkene varierer i funksjoner og pris, men vanligvis inneholder de et batteri som brukes til å drive den elektroniske sigaretten, i tillegg til en fullstendig brukerveiledning, og en lader. Enkelte startpakker inneholder også en liten flaske med e-væske etter ditt foretrukne valg, eller et etui, som kan brukes til å beskytte utstyret ditt og gjøre det lettere å ta med seg.

1. Avgjør om en startpakke er verdt pengene

Når du er på jakt etter en startpakke, bør du undersøke hva du vil motta for pengene. En startpakke kan noen ganger spare deg for mye penger, spesielt i forhold til å kjøpe pakkens elementer individuelt. Andre ganger kan det vise seg å bli en dyrere opplevelse, spesielt hvis du kjøper en startpakke med utstyr som du ikke kommer til å bruke, som for eksempel et ekstra batteri eller en billader. Bestem deg for et budsjett og kjøp en startpakke som gjenspeiler dette. En startpakke kan også være en flott gave til et familiemedlem eller en venn, hvis de har bestemt seg for å bytte til elektroniske sigaretter for første gang.

2. Velg et batteri som er langvarig og holdbart

Startpakken inneholder som regel et batteri som brukes til å drive enheten, og avhengig av produkt, vil et LED-lys varsle deg når batteriet må lades. Hvor ofte du må lade batteriet, vil avhenge av hvor mye damp som genereres fra sigaretten, og hvor ofte du bruker batterier. En full opplading kan gi deg opp til tre dagers bruk, men igjen, dette vil avhenge av hvilket produkt du velger. Velg et batteri som varer lenge, før det krever lading.

3. Bestem deg for hvordan du vil lade batteriet

Bestem deg for en startpakke som inneholder en lader som er den mest praktiske for deg. For eksempel inkluderer noen startpakker en USB-lader, mens andre har en vegglader. Mer kostbare startpakker kan inneholde begge deler, så vel som en billader. USB-ladere og veggladere tjener ulike funksjoner, så velg en type lader som gjør at du kan lade batteriet på den måten som passer deg best. En USB-lader kan være effektivt hvis du trenger å lade batteriet når du er borte fra hjemmet, for eksempel i løpet av arbeidsdagen og hvis du bruker en bærbar PC eller datamaskin på kontoret. Med en vegglader kan du lade batteriet hjemme uten å måtte slå på datamaskinen, noe som kan være enklere hvis du raskt trenger å lade den elektroniske sigaretten. Både USB-laderen og veggladeren er liten nok til å ta med seg på farten, og kan oppbevares i vesken – ideelt hvis du trenger å lade batteriet når du er borte fra hjemmet.

5. Bestem deg for en e-væske smak

Noen startpakker inneholder en liten flaske med e-væske etter ditt valg. Du vil kunne velge fra et bredt spekter av ulike e-væske smaker, inkludert mentol og tobakk alternativer, som er produsert for å gjenskape smaken du er vant med hvis du har røyket vanlige sigaretter tidligere. Det finnes en rekke andre varianter, inkludert fruktsmak e-væsker, og mer eksotiske smaker som for eksempel tyggegummi og kaffe.

6. Avgjør om du trenger et reiseetui

Startpakken kan også inneholde et reiseetui, eller det kan kjøpes separat. Disse kommer i et bredt spekter av forskjellige farger og design, og beskytter den elektroniske sigaretten og utstyret, og hindre den fra å bli skadet.